Easylawn

Kunstgras Marum

Bent u op zoek naar kunstgras en woont u in Marum.

Door heel Nederland, België en Duitsland verkoopt EasyLawn kunstgras. Ons uitgebreide assortiment bevat verschillende soorten kunstgras in uiteenlopende kleursamenstellingen.  In samenwerking met een ervaren kunstgrasinstallateur / hovenier zou u kunstgras moeten laten leggen. Een putting green van kunstgras wordt vaak door ons gemaakt. Maar de meeste installaties zijn natuurlijk in de tuin of op het dakterras. Ook als speelondergrond wordt kunstgras vaak gebruikt.

Als u geen tijd en zin heeft in het maaien van gras, maar u wilt wel een natuurlijke uitstraling in de tuin, denk dan eens aan kunstgras.

Kunstgras kopen in Marum?

Wilt u kunstgras laten leggen dan kunt u heel goed bij een van onze partners terecht. In de buurt van Marum hebben wij meerdere hoveniers en showtuinen beschikbaar, waar de mensen van harte voor u klaar staan om u te helpen.

Online laten wij onze verschillende soorten gras zien. Als u een sample wilt sturen wij u deze graag toe. De huidige generatie kunstgras is bijna niet meer van natuurlijkgras te onderscheiden.