Easylawn

Kunstgras Oss

Onderscheid tussen echt, natuurlijk gras en kunstgras is inmiddels eg lastig te zien. Los van alle informatie op de website is een sample de beste manier om ons gras te kunnen beoordelen. We sturen u graag en stukje toe. In de buurt van Oss werken wij samen met verschillende hoveniers waarvan enkele ook een showtuin hebben. Hier kunt u het gras vooraf ervaren op een manier waarvoor het bedoeld is. Een bezoekje meer dan waard.

Kunstgras is een prima oplossing voor vochtige plekken of schaduwplekken in de tuin. Daar waar natuurlijk gras niet groeit in ieder geval.

Kunstgras kopen in Oss

In de tuin, voor of achter, wordt kunstgras het meeste gebruikt. Los daarvan komt het product ook vaak voor in speeltuinen of wordt het gebruikt als putting green. Om optimaal te genieten van kunstgras adviseren wij om een ervaren persoon in te schakelen. Bent u op zoek naar een mooi stuk kunstgras in Oss? EasyLawn heeft verkooppunten door heel Nederland, België en Duitsland. Daar is de uitgebreide collectie kunstgrassoorten in diverse kleuren te vinden.