Easylawn

Kunstgras Den Helder

Kunstgras is inmiddels dermate fraai dat het vrijwel niet meer van echt te onderscheiden is. Via de website krijgt u veel informatie. Wilt u een voorbeeld stukje ontvangen dan sturen wij dat zonder moeite uw kant op. In de buurt van Den Helder werken wij samen met verschillende hoveniers waarvan enkele ook een showtuin hebben. Hier kunt u het gras vooraf ervaren op een manier waarvoor het bedoeld is. Een bezoekje meer dan waard.

Kunstgras is een prima oplossing voor vochtige plekken of schaduwplekken in de tuin. Daar waar natuurlijk gras niet groeit in ieder geval.

Kunstgras kopen in Den Helder

Kunstgras kent verschillende toepassingen. Uiteraard als gazon in de tuin, maar ook als speelondergrond, of als putting green. Het eindresultaat wordt veelal het mooiste als de installatie gedaan wordt door een ervaren tuinman. Woont u in Den Helder en zoekt u kwalitatief mooi kunstgras? EasyLawn verkoopt in Nederland, België en Duitsland kunstgras voor allerlei doeleinden. In het assortiment zitten vele soorten gras in verschillende samenstellingen en kleuren.