Kunstgras in een voortuin Doetinchem

Altijd een mooi groen gazon bij de entree van het huis!

Hoe fijn zou het zijn als u altijd een mooi groen gazon zou hebben? Hoveniersbedrijf Van Antwerpen is dé kunstgras installateur in de regio Doetinchem en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. In uw regio hebben Thomas en zijn medewerkers al in menig tuin kunstgras mogen aanleggen.

 

Het project dat u hier ziet is een mooi voorbeeld van hoe kunstgras een prima oplossing kan zijn om uw huis een mooier aangezicht te geven.

Waarom kiest u voor EasyLawn?

  • Levering binnen 5 werkdagen
  • Meer dan 50 showtuinen in NL
  • Tuinaanleg & tuinonderhoud
  • Professionele hoveniers en verkooppunten
  • 10 jaar garantie
  • Gratis stalen aanvragen

In dit geval zelfs in de voortuin! De klant heeft gekozen voor Finesse PU. De backing van dit soort is extra soepel, waardoor een schuine kant als deze prima te installeren is.


Finesse PU is een wat korter soort dat prima geschikt is om wat intensiever te gebruiken.


Vergeet uiteraard niet om af en toe de vezels op te borstelen.


En u ziet, ook een prima combinatie met een verder 'levende' omgeving.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Wilt u ook zo'n tuin in Doetinchem met kunstgras?

Na een goed ontwerp te hebben gemaakt kan er begonnen worden met de aanleg. Voor de aanleg wordt er altijd een tijdsplanning gemaakt. Zo krijgt u een idee hoelang wij met uw tuin bezig zullen zijn en wanneer u kunt gaan genieten van uw tuin.

Hoveniersbedrijf Van Antwerpen heeft een tuin voor ieder budget. Als u bepaalde werkzaamheden graag zelf uit wilt voeren, dan is dit uiteraard mogelijk. Wij voorzien u van een goed advies en kunnen u eventueel het benodigde materiaal leveren.

Neem contact op met Hoveniersbedrijf Van Antwerpen, ze ontvangen u graag of komen bij u thuis om de samples te laten zien.