Botanic 37 in tuin

De tuin is geïnstalleerd door Frank van Ojen

Er zijn verschillende toepassingen denkbaar bij kunstgras.

Los van het voetbalveld ziet u steeds vaker kunstgras op een balkon of in een tuin. Veel mensen willen eerst een beetje kunnen zien hoe kunstgras in de tuin eruit zou kunnen gaan zien. Om u te inspireren laten wij u hier zien hoe wij de kunstgraswensen van een ander hebben ingevuld. In onze showtuinen kunt u ook terecht voor een goede indruk. Diverse kunstgras installaties zijn in beeld gebracht om u te kunnen inspireren. Wij vertellen u heel graag over kunstgras en over hoe het te installeren in de tuin of op het balkon.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Wilt u uw tuin voorzien van kunstgras?

Graag adviseren wij u op locatie over de juiste kunstgrassoorten die voor uw tuin geschikt zijn. Er zijn namelijk zo veel soorten en het is belangrijk dat u niet het verkeerde soort gras installeert. Wilt u het kunstgras zelf leggen of kiest u voor onze installatieservice? Frank van Ojen is gecertificeerd installateur en beschikt over alle materialen om uw tuin te voorzien van kwaliteit kunstgras. Maak direct een afspraak of kom langs. Wij adviseren u graag.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Van Ojen Hoveniers uit Nuenen (Noord-Brabant) is een ervaren en veelzijdig hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinontwerp - tuinaanleg - tuinonderhoud - sierbestrating en kunstgras

Lees hier meer over Van Ojen Hoveniers >>