Kunstgras in Beegden

De tuin is geïnstalleerd door Bart Faassen hoveniers

EasyLawn biedt u de oplossing. Kunstgras!

Wij bespreken graag in een adviesgesprek welk kunstgras het beste bij u past. Wij bieden namelijk verschillende soorten oplossingen. Zo heeft u voor een speelveld in uw gemeente een ander grassoort dan voor uw tuin of sportveld. Graag maken wij met u een afspraak op locatie en bespreken alle mogelijkheden. Wilt u liever eerst een aantal stalen zien? Vraag hier uw kunstgras stalen aan.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Kunstgras kan op verschillende manieren worden gebruikt.

Tot op heden komt kunstgras meestal voor op de sportvelden, maar in de tuin en op het balkon maakt het een sterke opmars. Voorafgaand aan de installatie van kunstgras wilt u zien hoe het eruit ziet. Om u te inspireren laten wij u hier zien hoe wij de kunstgraswensen van een ander hebben ingevuld. Om een goed beeld te krijgen kunt u ook een showtuin bezoeken. Er zijn tal van foto's beschikbaar om kunstgras aan u te laten zien. Ter invulling van uw kunstgras wensen staan wij natuurlijk van harte klaar. 

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Voor Bart Faassen hoveniers uit Beegden is ontzorgen hun taak. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw buitenterrein, het aanleggen óf het onderhouden ervan. Zij zetten hun ervaring, vakkennis en kunde in zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin.

Lees hier meer over Bart Faassen hoveniers >>