Kunstgras in Bladel

De tuin is geïnstalleerd door Hoveniersbedrijf van Ham

Er is een verscheidenheid aan toepassingen van kunstgras.

U kent kunstgras van het sportveld, maar kunstgras is in de tuin of op het balkon ook niet weg te denken. Veel mensen willen eerst een beetje kunnen zien hoe kunstgras in de tuin eruit zou kunnen gaan zien. Hoe kunstgras er geïnstalleerd en al uit kan zien ziet u hier. Wilt u zich goed laten informeren, dan kunt u ook neer een van onze showtuinen gaan. Om kunstgras aan u te laten zien hebben we heel wat beeldmateriaal om te tonen. Voor een goed advies over kunstgras kunt u bij ons terecht.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat uw tuin, speelveld of sportveld kan voorzien van kunstgras?

Hoveniersbedrijf van Ham uit Reusel heeft deze achtertuin voorzien van kunstgras in Bladel. Met kunstgras legt u geen gras, maar luxe in uw tuin. Kunstgras heeft dan ook nagenoeg geen onderhoud nodig. Dus nooit meer sproeien, maaien, kantjes knippen of bemesten. Uw gazon blijft altijd prachtig van kleur.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Hoveniersbedrijf van Ham uit Reusel is actief in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Zoals; kunstgras aanleggen, sierbestratingen, aanleg tuinborder. Kortom u kunt bij hoveniersbedrijf van Ham terecht voor alle voorkomende hovenierswerkzaamheden

Lees hier meer over Hoveniersbedrijf van Ham >>