Kunstgras in Boxtel

De tuin is geïnstalleerd door Frank van Ojen hoveniers

Het gebruik van kunstgras varieert van tuin tot tuin.

Los van het voetbalveld ziet u steeds vaker kunstgras op een balkon of in een tuin. Voordat u kunstgras neemt is een plaatje van het mogelijke eindresultaat wenselijk. Een plaatje van een opgeleverd kunstgras project brengen wij u graag in beeld. Onze showtuinen hebben wij speciaal gemaakt om u goed te kunnen laten zien hoe kunstgras eruit zou kunnen zien. We kunnen u veel beelden tonen van hoe kunstgras er uiteindelijk uit zal zien. Als u meer wilt weten over kunstgras dan bent u bij ons aan een goed adres.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Het gras voelt zacht en oogt natuurlijk!

Frank van Ojen hoveniers uit Nuenen heeft onlangs in Boxtel onderstaande tuin voorzien van Botanic 37 kunstgras. De klant wilde dat de kinderen op een altijd groen en zacht gazon kunnen spelen, en dat is gelukt. Het speeltoestel met schommel, glijbaan en de trampoline staan er op geïnstalleerd. De kinderen heerlijk spelen. En bijkomend voordeel, als het heeft geregend is het kunstgras binnen 2 uur weer helemaal droog en kunnen zij weer lekker buiten spelen.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Van Ojen Hoveniers uit Nuenen (Noord-Brabant) is een ervaren en veelzijdig hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinontwerp - tuinaanleg - tuinonderhoud - sierbestrating en kunstgras

Lees hier meer over Van Ojen Hoveniers >>