Kunstgras in Eindhoven

De tuin is geïnstalleerd door Frank van Ojen hoveniers

Er zijn verschillende toepassingen denkbaar bij kunstgras.

Kunstgras is gemaakt voor in de tuin, maar wordt natuurlijk ook veel geïnstalleerd op plekken waar natuurlijk gras niet groeit zoals op het balkon. Een beeld van het potentiele eindresultaat is vaak gewenst voordat besloten wordt om kunstgras in de tuin te nemen. Een indruk van een afgewikkelde kunstgras-klus presenteren wij u graag. In de showtuin bij u in de buurt kunt u ook een goed beeld van de mogelijkheden krijgen. Inmiddels hebben we aardig wat kunstgras installaties gemaakt en op de foto gezet om u te kunnen laten zien hoe het eruit kan komen te zien. Wij helpen u graag als het gaat om kunstgras in de tuin of op een andere plek.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Het gras is veilig om op te spelen!

Frank van Ojen hoveniers uit Nuenen heeft onlangs in Eindhoven het speelplein voorzien van kunstgras. De klant wenste dat de schoolkinderen veilig op een altijd groen en zacht gazon kunnen spelen. Met succes!

Klimtoestellen staan er op geinstalleerd en de kinderen kunnen onbezorgd spelen. Als het heeft geregend is ons kunstgras binnen 2 uur weer droog.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Van Ojen Hoveniers uit Nuenen (Noord-Brabant) is een ervaren en veelzijdig hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinontwerp - tuinaanleg - tuinonderhoud - sierbestrating en kunstgras

Lees hier meer over Van Ojen Hoveniers >>