Kunstgras in Brummen

Mooi kunstgras voor in de achtertuin in Brummen

Kunstgras kan op verschillende manieren worden gebruikt.

Tot op heden komt kunstgras meestal voor op de sportvelden, maar in de tuin en op het balkon maakt het een sterke opmars. Voordat u kunstgras neemt is een plaatje van het mogelijke eindresultaat wenselijk. Een plaatje van een opgeleverd kunstgras project brengen wij u graag in beeld. U kunt naar een showtuin gaan om de verschillende soorten kunstgras te ervaren. Wij hebben een aardig gevulde beeldbank met voorbeeld tuinen en balkons met kunstgras beschikbaar. U kunt met uw kunstgras wensen bij ons aankloppen en wij vertellen u er graag van alles over.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Ook kunstgras in uw tuin in Brummen

In Brummen hebben wij voor een klant van Weulen Kranenbarg een achtertuin aangelegd met kunstgras "Finesse Deluxe". Zij wilde graag dat een installatieteam van ons de aanleg ging verzorgen, omdat er lastige stukken in het kunstgras zitten. 
Kom naar de showtuin van Weulen Kranenbarg in Vorden. Wij adviseren u graag naar de mogelijkheden en maken een vrijblijvend voorstel op maat aan de hand van uw wensen. U kunt het kunstgras direct bij ze kopen en eventueel laten aanleggen of vragen naar de leginstructie.