Kunstgras in Bunschoten Spakenburg

De tuin is geïnstalleerd door Grascentre

De locaties waar je kunstgras tegenkomt varieert meer en meer.

Voor een onderhoudsvrij gazon in de tuin kiest u voor kunstgras, maar op andere plekken zoals op het balkon kunt u ook prima uit de voeten met kunstgras. Een afbeelding van hoe kunstgras in de tuin eruit zou kunnen zien, maakt het besluit het ook daadwerkelijk te nemen iets makkelijker. Dit grasveldje van kunstgras brengen wij in beeld om u een idee te geven van het mogelijke eindresultaat. U kunt naar een showtuin gaan om de verschillende soorten kunstgras te ervaren. Wij hebben een aardig gevulde beeldbank met voorbeeld tuinen en balkons met kunstgras beschikbaar. Wij helpen u graag als het gaat om kunstgras in de tuin of op een andere plek.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

U wilt uw tuin aanleggen met kwaliteit kunstgras in Bunschoten Spakenburg?

Weinig tot geen onderhoud en 365 dagen per jaar zorgeloos genieten? Kom naar de showtuin van Grascentre in Elspeet en bekijk alle soorten kunstgras. Bespreek de mogelijkheden die wij aanbieden en laat u adviseren door een gecertificeerd installateur.

Kunstgras referentie in de tuin

Hier ziet u de foto’s van een tuin in Bunschoten Spakenburg aangelegd met Finesse Lite. De kinderen kunnen heerlijk spelen en het is lekker zacht voor ze.
De Finesse lijn is de mooiste kunstgrassoort die wij in het assortiment hebben. Het is een schitterende mat met een mooie groene kleur en voorzien van bruine mosdraadjes. Het is net echt!