Kunstgras in Deventer

De tuin is geïnstalleerd door A.A. Garden Design uit Deventer

Kunstgras komt op steeds meer, en steeds meer verschillende plekken voor.

Met kunstgras maakt u een zorgeloos gazon in de tuin, maar als toepassing op het balkon zien we het ook steeds vaker. Een afbeelding van hoe kunstgras in de tuin eruit zou kunnen zien, maakt het besluit het ook daadwerkelijk te nemen iets makkelijker. Dit grasveldje van kunstgras brengen wij in beeld om u een idee te geven van het mogelijke eindresultaat. Een heel goed beeld van hoe kunstgras er uit kan zien krijgt u in onze showtuin. Veel van onze kunstgras projecten hebben wij gefotografeerd om u te kunnen showen hoe het ook bij u zou kunnen worden. Wij vertellen u heel graag over kunstgras en over hoe het te installeren in de tuin of op het balkon.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Onlangs heeft A.A. Garden Design uit Deventer een tuin aangelegd met kunstgras.

Een verhoogde, stenen plantenbak moest ruimte maken voor een speelveldje voor de kinderen.

Eerst hebben ze de vorm van het grasveld uit de bestrating gezaagd. Vervolgens de betonbanden iets lager dan de bestrating gesteld, gebroken puin en brekerzand aangetrild en uitgevlakt. Toen dit gedaan was os het kunstgras op maat gesneden en op de betonbanden gelijmd.

De klant heeft gekozen voor Botanic 32 van Easylawn. Het ziet er erg realistische uit voelt zacht en oog natuurlijk. Verschillende hoogtes, vormen en kleuren van de grassprieten maken het product levensecht. 4 kleuren groen, compleet met "dood gras" en "mos".