Kunstgras en Huisdieren voor hond en kat

De tuin is geïnstalleerd door Van der Veen van Tuin en landschap

Kunstgras kan op verschillende manieren worden gebruikt.

Tot op heden komt kunstgras meestal voor op de sportvelden, maar in de tuin en op het balkon maakt het een sterke opmars. Veel mensen willen eerst een beetje kunnen zien hoe kunstgras in de tuin eruit zou kunnen gaan zien. Hoe kunstgras er geïnstalleerd en al uit kan zien ziet u hier. Onze showtuinen hebben wij speciaal gemaakt om u goed te kunnen laten zien hoe kunstgras eruit zou kunnen zien. We kunnen u veel beelden tonen van hoe kunstgras er uiteindelijk uit zal zien. Wij helpen u graag als het gaat om kunstgras in de tuin of op een andere plek.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Referentie uit Den Haag

Van der Veen Tuin en landschap heeft een kunstgrasproject gerealiseerd in Den Haag. Van der Veen van Tuin en landschap verteld:

"Project is gerealiseerd in den Haag. De wens van de opdrachtgever was een kunstgras dat geschikt is voor honden. De oppervlakte van het gazon was 4,30 x 4,70 en kwam dus net ongelukkig uit qua maat van de rollen. Reststukken van andere projecten bewaren we vaak, en aan de hand hiervan is een keuze gemaakt. Het is uiteindelijke Souplesse geworden. Onder het kunstgras hebben we ook de shockpads geplaatst. Dit voorkomst dat er deuken in de ondergrond komen, mocht er een loungeset opgeplaatst worden. En ik vind als hovenier, dat het lijkt alsof je op een echt gazon loopt wat een leuke meerwaarde geeft aan het ‘’kunst’’gazon."