Kunstgras in Heemskerk

De tuin is geïnstalleerd door EasyLawn

Er zijn verschillende toepassingen denkbaar bij kunstgras.

Kunstgras is gemaakt voor in de tuin, maar wordt natuurlijk ook veel geïnstalleerd op plekken waar natuurlijk gras niet groeit zoals op het balkon. Een beeld van het potentiele eindresultaat is vaak gewenst voordat besloten wordt om kunstgras in de tuin te nemen. Laat u inspireren met deze presentatie van een opgeleverd gazon van kunstgras. U kunt naar een showtuin gaan om de verschillende soorten kunstgras te ervaren. Wij hebben een aardig gevulde beeldbank met voorbeeld tuinen en balkons met kunstgras beschikbaar. Wij vertellen u heel graag over kunstgras en over hoe het te installeren in de tuin of op het balkon.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Bent u op zoek naar kunstgras voor in uw tuin in Heemskerk?

Om een goede beslissing te nemen is het verstandig om eerst de soorten te bekijken en te voelen. Is het voor in uw tuin, een speelveld, voor onder een trampoline/speeltoestel, sport of professioneel gebruik? Voor elke toepassing hebben wij kunstgras soorten. Graag adviseren wij u op maat in uw tuin of in één van onze showtuinen.

Kunstgras in achtertuin in Heemskerk

In het voorjaar hebben wij in een achtertuin in Heemskerk Finesse Lite gelegd. De klant wilde zijn terras altijd mooi groen en geen onderhoud meer hebben aan het gras. Het kunstgras van EasyLawn was voor hem de juiste keuze