Kunstgras in achtertuin Heerhugowaard

De tuin is geïnstalleerd in samenwerking met Edwin Schoo Hoveniers

Er zijn veel verschillende plekken waar kunstgras kan worden geïnstalleerd.

Kunstgras vindt zijn oorsprong op het sportveld, maar wordt nu ook heel vaak als gazon in de tuin gelegd. Vooraf een beeld van hoe kunstgras er in de tuin uit kan zien, maakt het nemen van beslissingen iets makkelijker. Een voorbeeld van een afgewikkeld kunstgras gazon, om u te inspireren, en u de mogelijkheden in beeld te brengen. In onze showtuinen kunt u ook terecht voor een goede indruk. Wij hebben beeldmateriaal ter beschikking om een goede indruk te geven over kunstgras in de tuin of op het balkon. Wij vertellen u heel graag over kunstgras en over hoe het te installeren in de tuin of op het balkon.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Kunstgras in achtertuin Heerhugowaard

In Heerhugowaard hebben wij, in samenwerking met Edwin Schoo Hoveniers, kunstgras mogen aanleggen in de achtertuin. De klant heeft gekozen voor Finesse kunstgras.

Ook kunstgras in uw tuin in Heerhugowaard? 
Kom langs in één van onze showtuinen bij u in de buurt of maak een afspraak met een professional uit de regio!

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Edwin Schoo denkt graag met u mee en voert alle plannen op professionele wijze uit: met de juiste mensen en de juiste machines. Wilt u een bedrijfstuin met een op maat gemaakt zitgedeelte voor de lunch? Edwin Schoo tuin- en buitenleven realiseert uw droomtuin met passie en aandacht. Uw wensen zijn daarbij leidend.

Lees hier meer over Edwin Schoo >>