Kunstgras in Heel

De tuin is geïnstalleerd door Bart Faassen hoveniers

Kunstgras kent verschillende toepassingen.

Tot op heden komt kunstgras meestal voor op de sportvelden, maar in de tuin en op het balkon maakt het een sterke opmars. Veel mensen willen eerst een beetje kunnen zien hoe kunstgras in de tuin eruit zou kunnen gaan zien. Een plaatje van een opgeleverd kunstgras project brengen wij u graag in beeld. In de showtuin bij u in de buurt kunt u ook een goed beeld van de mogelijkheden krijgen. Wij hebben een aardig gevulde beeldbank met voorbeeld tuinen en balkons met kunstgras beschikbaar. Wij vertellen u heel graag over kunstgras en over hoe het te installeren in de tuin of op het balkon.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Heeft u huisdieren of kinderen die graag in de tuin spelen?

Wilt u lekker op een zacht en altijd groen gazon genieten? Laat u adviseren door onze adviseurs en geniet 365 dagen per jaar van een geweldig kunstgras gazon in uw tuin, sport of speelveld! Onlangs heeft Bart Faassen hoveniers uit Beegden onderstaande tuin voorzien van Finesse kunstgras. Bekijk het begin en eindresultaat en laat u verbazen wat kunstgras met uw tuin kan doen.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Voor Bart Faassen hoveniers uit Beegden is ontzorgen hun taak. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw buitenterrein, het aanleggen óf het onderhouden ervan. Zij zetten hun ervaring, vakkennis en kunde in zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin.

Lees hier meer over Bart Faassen hoveniers >>