Kunstgras in IJsselstein

De achtertuin is geïnstalleerd door Van Breukelen Groenvoorziening

Van Breukelen Groenvoorziening heeft in IJsselstein deze prachtige tuin voorzien van kunstgras, type Finesse de Luxe PU van EasyLawn. 

De uitdaging in deze tuin zat met name in het vervangen van bestaand natuurlijk gras voor kunstgras, gezien het aantal rondingen en obstakels zoals bomen in het gazon een precisie klus. Allereerst is het gazon uitgegraven, daarna een zandbed aangelegd van straatzand en daar overheen drukverdeeldoek.

Vervolgens is het kunstgras uitgerold en op maat gesneden. De verschillende stukken zijn aan elkaar vast gelijmd en rondom is de mat vast gezet met U-pinnen om ervoor de zorgen dat de mat mooi opgespannen op de plek blijft liggen.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer verticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Deze tuin is weer strak, de hondjes kunnen lekker zorgeloos spelen op dit onderhoudsarme gazon.

Wilt u ook zo'n gazon en woont u in deze regio? Neem dan contact op met Van Breukelen Groenvoorzieningen uit Harmelen voor een vrijblijvende afspraak in de showtuin.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Om u een indruk te kunnen geven over de toepassing van de materialen in uw tuin hebben wij een groot gedeelte ervan verwerkt in onze showtuinen. Het betreft dan bestrating, tuinhout, natuursteen en decoratiematerialen.

Lees hier meer over Van Breukelen Groenvoorzieningen >>