Kunstgras in Papendal-Arnhem bij NOC*NSF

De tuin is geïnstalleerd door EasyLawn

Er is een verscheidenheid aan toepassingen van kunstgras.

U kent kunstgras van het sportveld, maar kunstgras is in de tuin of op het balkon ook niet weg te denken. Veel mensen willen eerst een beetje kunnen zien hoe kunstgras in de tuin eruit zou kunnen gaan zien. Een plaatje van een opgeleverd kunstgras project brengen wij u graag in beeld. Onze showtuinen hebben wij speciaal gemaakt om u goed te kunnen laten zien hoe kunstgras eruit zou kunnen zien. We kunnen u veel beelden tonen van hoe kunstgras er uiteindelijk uit zal zien. Wij helpen u graag als het gaat om kunstgras in de tuin of op een andere plek.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Sport is passie, sport verbroedert, sport is gezond.

Wij dromen van een Nederland waarin iedereen geniet van sport. 

Sport haalt het beste in mensen naar boven, zorgt voor vriendschap en voor respect. NOC*NSF is van en voor de sport in Nederland en is als Olympisch comité verantwoordelijk voor de uitzending van Nederlandse Olympische en Paralympische teams.

Onze partner Street Workout Nederland

Street Workout Nederland is een moderne toeleverancier van sport- en speeltoestellen. Betrouwbare leveringen, betrokkenheid
en flexibiliteit zit in ons DNA. In samenwerking met onze klanten creëren we inspirerende sportparken die jong en oud uitdaagt om te bewegen en te ontmoeten; maar waarbij het vooral draait om plezier maken.