Kunstgras in Roggel

De achtertuin is geïnstalleerd door V.O.F. Cox hoveniers

Kunstgras in Roggel - Subtil

In Roggel heeft V.O.F. Cox hoveniers het kunstgras subtil mogen aanleggen rondom een zwembad. V.O.F. Cox Hoveniers is specialist in de verkoop en installatie van kunstgras in de regio Roermond. 

In de zomer van 2019 hebben de mensen dit gazon aangelegd in Roggel (Limburg). De klant wilde een zorgeloos gazon rond het zwembad van dit hoekhuis. Omdat de tuin op het zuiden gelegen is zal er veel gebruik worden gemaakt van de ligweide, omdat deze onderhoudsarm is zullen de bewoners hier veel plezier aan beleven.

Als kantopsluiting is gebruik gemaakt van verschillende materialen: Lage betonbanden, hoge betonbanden en de tegels van het terras. Onder het gazon ligt een aangerolde zandlaag met daarop drukverdeeldoek.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer verticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Kunstgras in uw tuin of een andere plek in Roggel?

Heeft u ook interesse in kunstgras? Neem contact op met V.O.F. Cox Hoveniers of bezoek (op afspraak) hun showtuin in Roermond. Onze specialisten staan u graag te woord en geven u het juiste advies, zodat u het juiste besluit maakt.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Dit project is aangelegd door familiebedrijf V.O.F. Cox Hoveniers uit Roermond. Cox Hoveniers is gespecialeert in kunstgras, grond & graafwerk, beplanting en nog veel meer. Beniewd naar wat Cox Hoveniers nog meer doen?

Lees hier meer over familiebedrijf V.O.F. Cox Hoveniers >>