Kunstgras in tuin Almere

De tuin is geïnstalleerd door Peter Mol van Mol Hoveniers B.V.

Kunstgras kent verschillende toepassingen

Kunstgras wordt veelal in de tuin, maar ook op het balkon of op het dak gemaakt. Als u ook kunstgras geïnstalleerd wil hebben wilt u vooraf natuurlijk weten hoe het eruit zou kunnen gaan zien. Ter inspiratie hier een voorbeeld van een kunstgras installatie die wij eerder deden. In onze showtuinen kunt u ook terecht voor een goede indruk. Wij hebben beeldmateriaal ter beschikking om een goede indruk te geven over kunstgras in de tuin of op het balkon. Wij brengen uw kunstgraswensen graag in vervulling.

Doelen

 

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Onlangs hebben wij in Almere een tuin voorzien van kunstgras. De klant schreef ons onderstaand bericht:

"Het kunstgras van EasyLawn is gelegd en doet zijn naam eer aan. Het was easy om mee te werken. Nu zorgen dat het zand er goed in wordt verwerkt om een mooi resultaat te krijgen. Ook dit gaat easy, nog even en de tuin wordt netjes opgeleverd en de klant kan er meteen gebruik van maken."
En zie hier het eindresultaat. Klant tevreden..... wij tevreden. Bij een volgende opdracht om kunstgras te leggen, zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van EasyLawn."

Kunstgras in uw tuin

Wilt u uw tuin ook voorzien van ons kunstgras? Maak dan direct een afspraak met Mol Hoveniers B.V. en laat u adviseren naar de juiste keuze.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Hoveniers text