Kunstgras in Vlaardingen

De tuin is geïnstalleerd door Peitsman Hoveniers

Kunstgras in Vlaardingen

In Vlaardingen heeft Peitsman Hoveniers kunstgras mogen aanleggen in een tuin. Peitsman Hoveniers is dé installateur van kunstgras in de regio Vlaardingen. Of het nou een voortuin of een achtertuin, met trampoline of droogrek, Peitsman heeft de oplossing. 

De projectfoto's die u op deze pagina ziet zijn gerealiseerd met kunstgras EasyLawn Vision, met daaronder drukverdeeldoek. Uiteraard zijn de gazons rondom vastgezet met U-pinnen en ingezand met fijn infillzand zodat de matten keurig strak en op de plek blijven liggen. Daarnaast beschermt infillzand de vezelverbinding met de backing en blijven de vezels beter overeind staan. 

Het enige wat de bewoners nog moeten doen is af en toe de mat opborstelen. Met name op plekke waar intensief gebruik wordt gemaakt van het kunstgras (zoals rond trampolines) is dat de manier om het gazon mooi te houden.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer verticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Bent u op zoek naar kwaliteit kunstgras in Vlaardingen?

Neem vrijblijvend contact op met Peitsman Hoveniers. Onze specialisten staan u graag te woord en geven u het juiste advies. Zij hebben grote stalen en nemen deze graag mee naar de afspraak, zodat u alles kunt zien en voelen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

 

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Peitsman Hoveniers uit Vlaardingen verzorgt aanleg en onderhoud van kunstgras in tuinen voor Particulieren, bedrijven en verenigingen van eigenaren.

Lees hier meer over Peitsman Hoveniers >>