Kunstgras in Klarenbeek

Prachtige achtertuin in Klarenbeek

Het gebruik van kunstgras varieert van tuin tot tuin.

Kunstgras is gemaakt voor in de tuin, maar wordt natuurlijk ook veel geïnstalleerd op plekken waar natuurlijk gras niet groeit zoals op het balkon. Om tot een eventuele kunstgraskeuze te komen is een foto van het mogelijke eindresultaat veelal gewenst. Dit grasveldje van kunstgras brengen wij in beeld om u een idee te geven van het mogelijke eindresultaat. Op verschillende plekken hebben wij een showtuin gemaakt om u te laten zien hoe kunstgras er in het echt uit ziet. Wij hebben beeldmateriaal ter beschikking om een goede indruk te geven over kunstgras in de tuin of op het balkon. Ter invulling van uw kunstgras wensen staan wij natuurlijk van harte klaar.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Bent u uw tuin, balkon speelveld of vakantiewoning aan het herinrichten?

Kunstgras is een perfecte oplossing als u altijd een groen gazon wilt. In onze showtuin in Apeldoorn hebben wij allerlei soorten kunstgras met en zonder bruine mosdraadjes. Kom langs of vraag een sample aan. Referentie van Familie Hilbrands, die gekozen hebben voor EasyLawn kunstgras:
"Het kleine stukje gras in de achtertuin wil niet groeien ondanks alles wat we er aan doen. Daarom is Finesse lite kunstgras de oplossing hiervoor."