Kunstgras in Maasbracht

De tuin is geïnstalleerd door Bart Faassen hoveniers

Er zijn verschillende toepassingen denkbaar bij kunstgras.

Kunstgras vindt zijn oorsprong op het sportveld, maar wordt nu ook heel vaak als gazon in de tuin gelegd. Een afbeelding van hoe kunstgras in de tuin eruit zou kunnen zien, maakt het besluit het ook daadwerkelijk te nemen iets makkelijker. Een voorbeeld van een afgewikkeld kunstgras gazon, om u te inspireren, en u de mogelijkheden in beeld te brengen. In onze showtuinen kunt u ook terecht voor een goede indruk. Er zijn tal van foto's beschikbaar om kunstgras aan u te laten zien. Voor een goed advies over kunstgras kunt u bij ons terecht.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

Bent u op zoek naar kwaliteit kunstgras voor uw tuin, sportveld of speelveld?

EasyLawn adviseert u van A tot Z. Wij ontwerpen, leggen het kunstgras aan en kunnen het onderhoud voor u doen. Onlangs heeft Bart Faassen hoveniers onderstaande tuin voorzien van kunstgras. De achtertuin en zijkant van het huis zien er fantastisch uit. De klant heeft nu zo goed als geen onderhoud en kan 365 dagen per jaar zorgeloos genieten van een natuurlijk ogend en zacht gazon.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Voor Bart Faassen hoveniers uit Beegden is ontzorgen hun taak. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw buitenterrein, het aanleggen óf het onderhouden ervan. Zij zetten hun ervaring, vakkennis en kunde in zodat u zorgeloos kunt genieten van uw tuin.

Lees hier meer over Bart Faassen hoveniers >>