Kunstgras in Maasland

De tuin is geïnstalleerd door Frank van Ojen hoveniers

Er zijn veel verschillende plekken waar kunstgras kan worden geïnstalleerd.

Met kunstgras maakt u een zorgeloos gazon in de tuin, maar als toepassing op het balkon zien we het ook steeds vaker. Vooraf een beeld van hoe kunstgras er in de tuin uit kan zien, maakt het nemen van beslissingen iets makkelijker. Ter inspiratie hier een voorbeeld van een kunstgras installatie die wij eerder deden. Om een goed beeld te krijgen kunt u ook een showtuin bezoeken. Om kunstgras aan u te laten zien hebben we heel wat beeldmateriaal om te tonen. Als u meer wilt weten over kunstgras dan bent u bij ons aan een goed adres.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

EasyLawn kunstgras is uitermate geschikt voor bij het kinderdagverblijf.

De grasmatten bevatten geen giftige stoffen en zijn veilig getest. Kinderen kunnen onbezorgd en met plezier kruipen, vallen, rollen en zitten op het kunstgras. Het gras is sterk en zacht en ook nog eens duurzaam. Het kan tegen een stootje! Onlangs heeft Frank van Ojen hoveniers bij kinderdagverblijf Smallsteps in Maasland het veld voorzien van kunstgras.

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

Van Ojen Hoveniers uit Nuenen (Noord-Brabant) is een ervaren en veelzijdig hoveniersbedrijf gespecialiseerd in tuinontwerp - tuinaanleg - tuinonderhoud - sierbestrating en kunstgras

Lees hier meer over Van Ojen Hoveniers >>