Kunstgras in Zevenhuizen

De tuin is geïnstalleerd door HW-Tuinen uit Nieuwerkerk aan de IJssel

kunstgras komt op steeds meer, en steeds meer verschillende plekken voor.

Met kunstgras maakt u een zorgeloos gazon in de tuin, maar als toepassing op het balkon zien we het ook steeds vaker. Als u ook kunstgras geïnstalleerd wil hebben wilt u vooraf natuurlijk weten hoe het eruit zou kunnen gaan zien. Ter inspiratie hier een voorbeeld van een kunstgras installatie die wij eerder deden. Om een goed beeld te krijgen kunt u ook een showtuin bezoeken. Er zijn tal van foto's beschikbaar om kunstgras aan u te laten zien. U kunt met uw kunstgras wensen bij ons aankloppen en wij vertellen u er graag van alles over.

  • Nooit meer maaien
  • Nooit meer water geven
  • Nooit meer venticuteren
  • Geen pesticiden
  • Nooit meer bemesten

HW-Tuinen uit Nieuwerkerk aan de IJssel heeft in Zevenhuizen dit gazon aangelegd met EasyLawn kunstgras. In dit geval is er gebruik gemaakt van Charming, een kunstgras soort van 37 mm hoog en met een fijne vezel, waardoor deze extra natuurlijk oogt. Om het gazon mooi strak te houden is er gebruik gemaakt drukverdeeldoek in combinatie met infillzand, waardoor de mat goed op z'n plek blijft liggen en minder gevoelig is voor weersinvloeden. 

Deze onderhoudsarme tuin is klaar voor een prachtig voorjaar.


Ook kunstgras in uw tuin in Zevenhuizen? 

Op onze website vindt u alle soorten kunstgras die geschikt zijn voor binnenshuis, een speelveld, tuin of een golf putting green. Ons kunstgras is verkrijgbaar in verschillende kleuren. EasyLawn heeft showtuinen door heel Nederland. Hier kunt u op uw gemak een kijkje nemen en het gras voelen. Onder het kopje 'verkooppunten' vindt u een showtuin bij u in de buurt van Zevenhuizen

Logo

Over de hovenier die dit project heeft aangelegd

HW-Tuinen legt zich erop toe uw wensen te realiseren. HW-Tuinen is gespecialiseerd in aanleg van kunstgras, onderhoud, beplanting. Zo leggen zij tuinen aan voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit en creativiteit zijn voor hun net zo belangrijk als voor u.

Lees hier meer over HW-Tuinen >>