Garantie op het kunstgras

EasyLawn geeft garantie op verkleuring en UV degradatie. De garantie is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht op de plek, waar het kunstgras is geïnstalleerd. In het zuiden van de wereld is het immers warmer dan in het noorden.

Wanneer het kunstgras in de Benelux is aangelegd door een gecertificeerd kunstgrasinstallateur van EasyLawn, hanteren wij een garantieperiode van 10 jaar op alle producten.

Kunstgras is niet onderhoudsvrij. Wij adviseren u om jaarlijks de kunstgrasvezels op te borstelen met een grove bezem en eventueel met BIOMOS het mos te verwijderen. Tussentijds kunt u de takjes en bladeren die erop zijn gevallen met een hark verwijderen.

Garantievoorwaarden:

  • EasyLawn garandeert dat de gebruikte materialen aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen en dat alle geleverde componenten gegarandeerd zijn door de individuele leverancier.
  • Gedurende de garantieperiode garandeert EasyLawn dat het oppervlak:
    – Vrij zal zijn van aanzienlijke verkleuringen.
    – Niet aanzienlijk zal afbreken / vergaan door ultraviolette en klimatologische degradatie.
  • EasyLawn garandeert dat alle werkzaamheden betreffende de productie van bovenstaande producten de EasyLawn richtlijnen volgen, aan de door EasyLawn opgestelde specificaties voldoen en geproduceerd zijn volgens ons ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem.

Meer informatie ontvangen over onze garantie op het kunstgras?

Vraag naar ons garantiecertificaat. Mail naar info@easylawn.nl of bel 023 – 30 400 18.