Easylawn

Over easylawn

EasyLawn wordt gerund door een team van bedreven, enthousiaste en vakkundige mensen die een ruime ervaring hebben in de tuin-, speel-, sport- en groenbranche. Het kantooradres, de opslag en distributie gebeurt vanuit het distributiecentrum in Beverwijk. Los van kunstgras voor in de tuin, of als sportieve toepassing, leveren wij kunstgrassystemen als valveilige speelondergrond in speeltuinen, op recreatieparken en in openbare ruimtes.

Ook voor alle randmaterialen zoals; shockpads - lijm - lijmband - infillzand - bevestigingspinnen - geovlies - noppendoek - drainageplaten - bevestigingspinnen en golfputtingcups / vlaggen kunt u bij ons terecht.

Ondanks wereldwijd te leveren, is de EU het primaire werkgebied van EasyLawn.

Voor de aanschaf en vakkundige installatie van EasyLawn kunstgras kan men terecht bij door ons getrainde bedrijven.

EasyLawn is gespecialiseerd in het maken van kunstgras ten gunste van tuinen, openbaar groen en speelvelden. In samenwerking met diverse partners zijn wij voortdurend bezig om de producten ten gunste van het milieu en de gebruiker te verbeteren.

Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden. Daarom hebben wij kunstgras in het assortiment dat er niet alleen verrassend natuurlijk uitziet en aanvoelt, maar ook nog eens duurzaam is.

EasyLawn geïnspireerd door de natuur

EasyLawn maakt sterk, betaalbaar, maar bovenal prachtig kunstgras voor ieder(e) tuin, speel- en sportveld, waardoor u veel meer tijd overhoudt voor de leuke dingen in en rond de tuin. Dit is de nieuwe manier om direct het ideale gazon te hebben.