Easylawn

Over easylawn

EasyLawn wordt gerund door een team van bedreven, enthousiaste en vakkundige mensen die een ruime ervaring hebben in de tuin-, speel-, sport- en groenbranche. De productie van het kunstgras gebeurt in Nederland, België en Groot Brittanie. Het kantooradres adres is in Haarlem en de opslag en distributie gebeurt vanuit het distributiecentrum. Los van kunstgras voor in de tuin, of als sportieve toepassing, leveren wij kunstgrassystemen als valveilige speelondergrond in speeltuinen, op recreatieparken en in openbare ruimtes.

Ook voor alle randmaterialen zoals; shockpads - lijm - lijmband - infillzand - bevestigingspinnen - geovlies - noppendoek - drainageplaten - bevestigingspinnen - mollengaas en golfputtingcups / vlaggen kunt u bij ons terecht.

Ondanks wereldwijd te leveren, is de EU het primaire werkgebied van EasyLawn, met daarbij de focus op Nederland, Belgie en Duitsland.

Voor de aanschaf en vakkundige installatie producten van EasyLawn kan men in Nederland, Belgie en Duitsland terecht bij door ons getrainde hoveniersbedrijven, Retailbedrijven met aandacht voor tuin en wonen, dakwerkers en aannemers die allen gekozen hebben om onze producten in het assortiment te nemen.

EasyLawn is gespecialiseerd in het maken van kunstgras sportvelden, kunstgras ten gunste van openbaar groen en kunstgras te gebruiken als siergazon. In samenwerking met diverse partners is EasyLawn voortdurend bezig om de producten ten gunste van het milieu en de gebruiker te verbeteren. Wij staan van harte voor u klaar!

Ons ultieme doel? Elke tuin, speel- en sportveld voorzien van het allerbeste kunstgras en uw tevredenheid, gisteren, vandaag en morgen …

Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden. Daarom hebben wij kunstgras in het assortiment dat er niet alleen verrassend natuurlijk uitziet en aanvoelt, maar ook nog eens duurzaam is.

EasyLawn geïnspireerd door de natuur

EasyLawn maakt sterk, betaalbaar, maar bovenal prachtig kunstgras voor ieder(e) tuin, speel- en sportveld, waardoor u veel meer tijd overhoudt voor de leuke dingen in en rond de tuin. Dit is de nieuwe manier om direct het ideale gazon te hebben.